Praktisk information

Kære allesammen,

Herunder kan I finde al praktisk information lige fra fragt, returnering til firmaets visioner. 

Mangler du støtte til et anime projekt i Danmark ? så se bunden

Hvem er vi? 

Her hos Wonderful Merchandise er vi ikke så mange. Dette gør, at vi kan sætte priserne en del ned i forhold til andre udbydere, men det gør også, at vi engang imellem må løbe ekstra hurtigt. Hvis dit produkt bliver forsinket pga. dette, vil vi sende dig en besked med det samme. 

Wonderful Merchandise har et samarbejde med flere forskellige brands og kan derfor tilbyde en masse forskelligt merchandise. Vi prøver hele tiden på at udvide vores udvalg. 

Hos Wonderful Merchandise bruger vi 100% genbrugsposer til at sende vores produkter i. Du vil derfor kunne opleve at de kan komme i forskellige nuancer af sort. Derudover vil du opleve, at vi også genbruger papkasser.

Fragt

Alle vores varer bliver sendt i samarbejde med Postnord fra 2021. Har du valgt pakkeshop så bliver dine varer sendt til nærmeste pakkeshop i forhold til den oplyste adresse. Ønsker du dine varer tilsendt til en anden pakkeshop, så skriv endelig en besked til os.


Returnering

1. Reklamation grundet skade ved transport
Er varen gået i stykker under transporten, er det GLS, du skal kontakte. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig igennem processen, så skriv endelig ind til os på support@wonderfulmerch.dk

2. Almen returnering 
Her kan du købe en Returseddel.

3. Reklamation grundet produktionsfejl


Send en mail til support@wonderfulmerch.dk med titel "Reklamation", så får vi det løst hurtigst muligt (svartid op til 48 timer).


Støtte til projekt

Vi har desværre enkelt produkter der ikke er officielle, dette har vi fordi produktet ofte ikke findes officielt eller fordi det er godt til kostumer, udklædning eller børn. 
Derfor tager vi 10% af salget fra ikke officielle produkter og støtter projekter i Danmark der er anime relateret. 

Ansøg om tilskud fra puljen ved at sende en mail til "Support@wonderfulmerch.dk"  Skriv kort om projektet, samt hvad du har brug for pengene til.