Vilkår og betingelser

Terms & Conditions 

 

 1. GENERELT

Disse betingelser er gældende for forbrugere ved handel på Go Anime´s webshop: www.goanimemerchandise.dk

Bemærk: For at kunne købe varer via Go anime webshop skal du: 

 • være forbruger
 • have accepteret disse handelsbetingelser 
 • forsyne os med dit navn og adresse (herunder gyldig leveringsadresse), telefonnummer, e-mailadresse, betalingsoplysninger og andre obligatoriske oplysninger samt
 • være ejer eller autoriseret indehaver af et gyldigt betalings-/kreditkort til køb af varerne
 1. Ved bestilling af varer via Go anime bekræfter du, at du hverken køber varer som erhvervsdrivende eller med henblik på videresalg.

 2. .BESTILLING

  Afgivelse af ordre via vores hjemmeside er ikke en juridisk bindende aftale. Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre.

  Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået. Go anime har således mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, udsolgte varer, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.  

 3. PRISER

  Alle vores priser er inkl. moms og afgifter, men ekskl. told og fragtomkostninger.

  Vi tager forbehold for tryk- og korrekturfejl samt afgifts- og prisændringer.

 4. BETALING

  Generelt

  Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af Visa, Mastercard.

  Kortoplysningerne transmitteres SSL-krypteret mellem kunde og www.nodsnacks.com. Vi anvender betalingssystemet Stripe, som er certificeret efter PCI-standarden (se mere på https://stripe.com/docs/security/stripe). Personoplysninger (navn, adresse osv.) krypteres dog ikke.

   

 5. DATABESKYTTELSESPOLITIK

  Persondata

  For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende personoplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig og (såfremt du har givet dit samtykke til dette) til at informere dig om produkter, programmer, ydelser og kampagner, som vi tror kan være af interesse for dig.".

  Når der indsamles personoplysninger via www.goanimemerchandise.dk sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

  Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand, dog videregives din e-mailadresse til fragtfører i forbindelse med afsendelse af postpakker (så du kan modtage leveringsoplysning, herunder T&T).

 6. LOVVALG OG VÆRNETING

  Disse handelsbetingelser samt dit køb af varer fra www.goanimemerchandise.dk er omfattet af og skal fortolkes i overensstemmelse med dansk lov.

  Eventuelle tvister eller krav, der måtte opstå i forbindelse med disse handelsbetingelser eller dit køb af varer fra www.goanimemerchandise.dk (herunder tvister eller krav uden for kontrakt), vil skulle afgøres ved de danske domstole som værneting. Dette har ikke nogen indflydelse på den eventuelle juridiske ret, som du som forbruger måtte have til at rejse en sag ved dit lokale værneting.